TAIDEKESÄ 2022 KESÄKURSSIT JULKAISTAAN 11.4.2022. klo 7.00.

Tervetuloa Kauniaisten kuvataidekoulun TAIDEKESÄ 2022 kursseille!  

Ilmoittautuminen: granikuvis.eepos.fi 

Kauniaisten kuvataidekoulun eri-ikäisille lapsille suunnatuilla kursseilla yhdistyvät kuvataiteen eri osa-alueet monipuolisesti. Kurssit ovat opettavaisia ja hauskoja, tänä kesänä tarjotaan myös englanninkielisiä kursseja. KUVIS-KAUMO kesäkurssi toteutetaan yhteistyössä Kauniaisten musiikkiopiston kanssa ja kurssi pidetään Kauniaisten uimahallin muskaritiloissa. Muut kurssit järjestetään kuvataidekoulun tiloissa, pihapiirissä sekä lähimaastossa.

kesäkurssit järjestetään klo 10–14. Osallistujat ottavat kursseille omat eväät mukaan.
Kurssiohjaajina kuvataidekoulun huippuopettajat ja monipuoliset taiteen ammattilaiset. Osallistujien käytössä ovat kuvataidekoulun ainutlaatuiset työskentelytilat sekä taiteilijatasoiset materiaalit ja välineet. Kaikilla kursseilla huomioidaan osallistujien taitotaso.

Ryhmät ovat pieniä ja niissä noudatetaan ajankohtaisia turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Mikäli kurssit joudutaan perumaan ajankohdan koronatilanteen takia, kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan osallistujille.

Ilmoittautumiset vahvistetaan sähköpostiviestillä 15.5. jälkeen.
 

 


Peruutusehdot
Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia.
Kurssimaksu on maksettava maksuohjeen annetun viimeisen maksupäivään mennessä.Sairastapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä toimistoon.


 

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU Läntinen koulupolku 1-3 B 02700 Kauniainen TOMISTO toimisto@granikuvis.fi OPINNOT granikuvis@granikuvis.fi TEL 045 1314580. REHTORI hannamaija.heiska@granikuvis.fi TEL 040 5213036
©2023 KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU - Putteri (MMD Networks Oy)