Kauniaisten kuvataidekoulu on perustettu 1978. Suomen vanhin kuvataidekoulu antaa kuvataiteen laajan oppimäärän mukaista perusopetusta 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille, suomeksi ja ruotsiksi. Koulua ylläpitää kannatusyhdistys ja toimintaa tukee Kauniaisten kaupunki.

KAVERIVIKKO viikko 7, oppilaat saavat kutsua kaverin mukaan tunnille.

TALVILOMAA viikko 8.
Koululainen voi osallistua KIVAkuvis viikkoon. Katso ohje ja lisätiedot!

Ilmoittautumiseen: LOMAKKEET/ILMOITTAUTUMINEN valikko, KIVAkuvis-konstis.

Ilmoittautuminen kevätlukukausi 2019.
Uutta! Perusopinnot I Rakentelu/muotoilu/3D (RaMu) tiistaina klo 15.15-16.45 6-10v. Alkaa 8.1.2019.

Ryhmän tekeminen painottuu kolmiulotteiseen, tilallisen työskentelyyn. Ryhmässä rakennellaan, muovaillaan ja veistetään eri mittakaavoissa: pienoismalleista aina laajoihin tilallisiin kokonaisuuksiin, joiden sisässä lapsi voi liikkua. Ryhmä työskentelee paitsi sisätiloissa myös ulkona läpi vuodenkierron, esimerkiksi talvella voidaan työskennellä lumen ja jään parissa koulun piha-alueella.

Katso esimerkki siitä mitä RaMussa voidaan tehdä!
Kevään tehtävät suunnittelee koko rymä yhdessä, opetussuunnitelman ja oppilaiden kiinnostuksen kohteiden mukaan.

LINKKI: ILMOITTAUTUMINEN TAITEEN PERUSOPETUKSEEN
Ohje