KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU

Laajan oppimäärän mukainen kuvataiteen perusopetus

• Varhaisiän kuvataidekasvatus
  • Perusopinnot
  • Syventävät opinnot

Kauniaisten kuvataidekoulu on Suomen vanhin kuvataidekoulu, se on perustettu 1978. Kuvataiteen laajan oppimäärän mukaisen opetussuunnitelman hyväksyivät Kauniaisten kaupunki vuonna 2018 ja opetus- ja kulttuuriministeriö vuonna 2019.

Kuvataidekoulun antama taiteen perusopetus on suunnattu n. 6 -18 vuoden ikäisille lapsille ja nuorille. Varhaisiän kuvataidekasvatukseen voidaan osallistua neljän vuoden ikäisestä lähtien. Kuvataidekoulu on kaksikielinen, opetuskielinä on suomi ja ruotsi. Oppilailla on mahdollisuus tarvittaessa saada myös englanninkielistä ohjausta. Koulun opetussuunnitelma luo puitteet tavoitteelliseen ja tasolta toiselle etenevään opiskeluun. Opettajina toimivat kuvataideopettajat ja / tai pedagogisesti suuntautuneet kuvataidealan ammattilaiset.

Kuvataidekoulua ylläpitää kannatusyhdistys ja sen toimintaa tukee Kauniaisten kaupunki sekä Opetushallitus.

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULUN perinteinen JOULUPAJA järjestetään lauantaina 26.11. klo 11–13.15.

Ennakkoilmoittautuminen pajoihin viimeistään 15.11. granikuvis.eepos.fi

Piparit ja juoma pop-up kahvilassa sisältyy pajamaksuun.

PAJAT: Kranssipajassa tehdään joulukranssi, 10€/kranssi.

Savitonttupajassa valmistuu mm veikeitä tonttuja savesta 10€/tonttu.

Korttipajassa tehdään hauskoja joulukortteja 5€.

Voit maksaa pajamaksut ennakkoon tai maksukortilla paikan päällä. Emme vastaanota käteistä.

Tervetuloa koko perhe, sukulaiset ja ystävät!

Paikka: Kauniaisten kuvataidekoulu. Läntinen koulupolku 1-3 B. www.kauniaistenkuvataidekoulu.fi

“Tervetuloa sirkuksen maailmaan”

KIVAkuvis syyslomakurssi koululaisille (7-10-vuotiaat) 17. – 21.10. joka viikonpäivä klo 10-14. Voit osallistua koko viikolle tai valita itsellesi sopivat päivät. Hinta: 40€/päivä tai koko viikko 180€.

Ilmoittaudu: granikuvis.eepos.fi

Lisätietoa: granikuvis@granikuvis.fi puh: 045 131 4850. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.10. Ohjaaja: ma-ti Sirkku Ala-Harja, ke-pe Minna Lehväslaiho. Paikka: Kauniaisten kuvataidekoulu. Läntinen koulupolku 1-3b Kauniainen.

Päiväohjelma:

Tavoitat kuvataidekoulun henkilökunnan seuraavista osoitteista.

Rehtori: hannamaija.heiska@granikuvis.fi

Opintosihteeri: granikuvis@granikuvis.fi

Toimisto/ laskutus: toimisto@granikuvis.fi

KAUNIAISTEN KUVATAIDEKOULU Läntinen koulupolku 1-3 B 02700 Kauniainen TOMISTO toimisto@granikuvis.fi OPINNOT granikuvis@granikuvis.fi TEL 045 1314580. REHTORI hannamaija.heiska@granikuvis.fi TEL 040 5213036